BAT
StoryEditor

Prečo konečne prejsť od spaľovania k zahrievaniu?

07.05.2024, 00:00
PR Články

Zariadenie na zahrievanie glo prešlo mnohými technologickými a dizajnovými premenami. Najnovšia generácia glo, ktorú spoločnosť British American Tobacco teraz predstavuje pod názvom Hyper Pro, vyniká predovšetkým vďaka inovatívnemu displeju EasyView a novej technológii zahrievania HeatBoost. Ovládanie prístroja je teraz pre dospelých vyznávačov nikotínových alternatív atraktívnejšie, jednoduchšie a intenzita pôžitku je maximálna.

Dlhoročný vývoj a neustále vylepšovanie funkcií sú pre zariadenia gloTM na zahrievanie náplní typické. Každoročne sa používateľom predstavuje vo vyladenom nápaditom dizajne a pridáva aj vylepšenie jestvujúcich funkcií. Vďaka tomu si cestu od cigariet k nikotínovým alternatívam hľadá stále viac užívateľov.

Na prechod pripraviť, pozor, teraz!

Meniť zaužívané návyky býva behom na dlhú trať. Motivácia, prečo konečne prejsť od spaľovania k zahrievaniu, však nebola nikdy taká silná, ako teraz. Nové glo je totiž z užívateľského hľadiska dotiahnuté do posledného detailu.

Kľúčovou novinkou a v prípade gločka aj úplnou premiérou je integrácia displeja EasyViewTM na prednej strane zariadenia. Umožňuje monitorovať stav batérie a poskytuje používateľom informácie o pripravenosti náplne a zostávajúcom počte použití predtým, ako bude zariadenia opäť potrebné nabiť. Rýchlejšie nabíjanie do 90 minút zaisťuje po novom kábel USB-C, nové Hyper Pro je možné na jedno nabitie použiť celkom až dvadsaťkrát.

image
BAT

Výrazným vylepšením prešla technológia zahrievania. Aktivovaním režimu technológií HeatBoostTM dochádza k zahriatiu náplne rýchlejšie a pri vyšších teplotách. To zaisťuje autentický pôžitok a plnú chuť hneď od prvého potiahnutia. V prípade, že je pre používateľa základný cyklus príliš krátky, môže ho opakovať až trikrát po sebe. Základný štandardný režim potom predlžuje dobu používania na 4,5 minúty, v režime Boost zostáva na troch minútach. Intenzitu a dĺžku chuti je tak možné úplne prispôsobiť vlastným individuálnym preferenciám. 

Zariadenie glo Hyper Pro je úplne kompatibilné so všetkými dostupnými náplňami.

Novinka je od mája k dispozícii v celkovo troch farebných variantoch výhradne dospelým užívateľom vo vybraných obchodoch a v e-shopoch žuvaj.sk, nicolips.sk a puffs.sk

Produkt obsahuje nikotín, ktorý je vysoko návykovou látkou a nie je bez zdravotného rizika. Je určený výlučne osobám starším ako 18 rokov.

menuLevel = 2, menuRoute = magazin/pr-clanky, menuAlias = pr-clanky, menuRouteLevel0 = magazin, homepage = false
07. máj 2024 00:02